Endospheres therapy anti-aging

Iedereen wil de beste versie van zichzelf zijn. Onvolkomenheden zoals cellulite kunnen dat beeld echter vaak aantasten. Het proberen van verschillende cosmetische behandelingen is een manier om van cellulite af te komen. Er zijn echter zoveel behandelingen beschikbaar dat het een uitdaging is om de juiste voor u te kiezen. Een van deze cosmetische behandelingen is Endospheres therapy.

Lees meer »

EM-Sculpt

EmSculpt levert in enkele minuten wat maanden (of jaren) zou duren in de sportschool

Lees meer »

Onderzoek Endospheres

Lipoedeem (ongelijke vetverdeling) is een chronische aandoening waar miljoenen vrouwen wereldwijd last van hebben. Het is een aandoening die abnormale vetafzetting in de benen, dijen, heupen en billen veroorzaakt. Vrouwen met lipoedeem ervaren pijn, ongemak en een gevoel van zwaarte in de aangedane ledematen. Lipoedeem kan ook leiden tot emotionele stress, verminderde kwaliteit van leven en mobiliteitsproblemen.

Lees meer »

Lipoedeem verhelpen

Lipoedeem betekent ‘vetzwelling’. Het is een chronische aandoening van het vetweefsel. Meestal wordt het pas zichtbaar tussen 15-21 jaar. Onder de huid van de heupen, dijen, knieën en onderbenen vormen zich grote hoeveelheden ongelijkmatig verdeeld. In sommige gevallen zijn de armen ook aangedaan. Een belangrijk kenmerk voor lipoedeem is de symmetrie: de afwijkende vetverdeling doet zich voor aan beide benen, armen.

Lees meer »

EM-Sculpt - B-Tonic

Minder eten, dagelijks cardio, minder energie door een dieet. Dat is niet meer nodig hoeft u om er gespierder uit te zien en vet te verbranden…

Lees meer »