EM-Sculpt

Gepubliceerd op 22 november 2023 om 08:40

EmSculpt levert in enkele minuten wat maanden (of jaren) zou duren in de sportschool

 

Voor veel van mijn cliënten, inclusief jij misschien, zouden ze heel graag een strak, gespierd middengedeelte willen hebben, vooral hun buikspieren en billen, maar ze hebben simpelweg geen eindeloze uren om in de sportschool door te brengen en ze willen geen operatie.

 

Vroeger voelden ze zich vaak verslagen, maar nu is er een niet-invasieve, zeer effectieve oplossing genaamd EmSculpt die verbluffende resultaten oplevert. Deze revolutionaire lichaamsvormende behandeling verbrandt vet en vergroot de spiermassa zonder zware trainingen, plastische chirurgie of hersteltijd. EmSculpt is slechts een van de vele manieren waarop VJ Lifestyle u kan helpen een mooier lichaam te bereiken. 

Wat is EmSculpt en wat zal het doen? EmSculpt is een dramatisch andere lichaamscontourbehandeling die gebruik maakt van een elektromagnetisch veld om sterke spiersamentrekkingen te veroorzaken in een mate die niet kan worden bereikt met standaardtrainingen. Deze hoogfrequente samentrekkingen spannen de spieren in uw buik en billen aan, waardoor ze groeien en opbouwen, op dezelfde manier als wanneer u aan het trainen bent.

 

Het verschil? EmSculpt doet dit in 35 minuten in plaats van weken, maanden of zelfs jaren in de sportschool.

 

Veel Gestelde Vragen

Welke delen van het lichaam kunnen met EmSculpt worden behandeld? De EmSculpt-procedure is momenteel door de FDA goedgekeurd voor de behandeling van: buikspier zitvlak armen kalveren dijen Ben ik een goede kandidaat? EmSculpt is bedoeld voor mensen met een BMI (body mass index) lager dan 25 die geen kandidaat zouden zijn voor andere vetreductiebehandelingen. Ik raad het aan als een effectieve spierverstevigende methode voor patiënten die: zijn om te beginnen in goede vorm geen overgewicht hebben hoef geen overtollig vet te verwijderen geen overtollige huid hebben willen hun buikspieren versterken en hun billen optillen spiergroepen willen opbouwen die ze op geen enkele andere manier kunnen bereiken heb geen tijd om uren in de sportschool door te brengen om dezelfde resultaten te krijgen Hoe lang duurt een EmSculpt-behandeling?

 

De behandeling vereist vier sessies van 30 minuten – twee per week gedurende twee weken – om maximale resultaten te bereiken.

Hoe voelt het? Een EmSculpt-behandeling voelt als een intensieve training, maar in plaats van dat u zware inspanningen moet doen, kunt u tijdens de sessie heerlijk gaan liggen en ontspannen.

 

Hoeveel zal mijn lichaam veranderen? EmSculpt, goedgekeurd door de Amerikaanse Food and Drug Administration, verhoogt de spiermassa met 16% en vermindert de taille met ongeveer 19%, aldus bodybybtl.

 

Is er sprake van downtime? Omdat de EmSculpt niet-invasief en niet-chirurgisch is, vereist deze geen hersteltijd of voorbereiding vóór/na de behandeling. Hoe snel zie ik resultaat? Direct na de behandeling zult u tastbare resultaten merken. Positieve resultaten worden gewoonlijk 2-4 weken na de laatste sessie gerapporteerd en blijven verbeteren gedurende enkele weken na de behandelingen.

 

Zijn de resultaten blijvend? Nee. Als u stopt met de behandelingen en de spieren in dat gebied niet traint, stopt de toning ook.

 

Hoeveel kost EmSculpt? Omdat het lichaam van elke persoon anders is en de resultaten die zij nastreven met een body sculpting-procedure specifiek voor hen zijn, worden de exacte kosten van deze behandeling bepaald nadat ik u heb ontmoet en samen hebben we besloten dat EmSculpt de beste manier is om de resultaten te bereiken waarnaar u op zoek bent.

 

Zal mijn verzekering dit dekken? Nee. Verzekeringsmaatschappijen beschouwen EmSculpt als een optionele cosmetische behandeling en vergoeden deze meestal niet, wat betekent dat de behandeling zelf betaald moet worden.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.