EM-Sculpt - B-Tonic

Gepubliceerd op 29 oktober 2023 om 06:04

Minder eten, dagelijks cardio, minder energie door een dieet. Dat is niet meer nodig hoeft u om er gespierder uit te zien en vet te verbranden…

EMSculpt, B-tonic is de geschikte behandeling die effectief uw spieren versterkt en tegelijk plaatselijk vet vermindert. Het apparaat zendt elektromagnetische golven met hoge intensiteit uit waardoor u snel uitstekende resultaten kunt bereiken. In slechts 4 behandelingen heeft u een nieuw figuur zonder cosmetische ingreep. Een echte innovatie en revolutie op het vlak van lichaamscontouring. 95% van de behandelde patiënten in onze salon is tevreden met de resultaten die zijn verkregen voor de behandeling zone (spiergroep).

EMSculpt, B-tonic wordt beschouwd als de enige techniek voor spieropbouw & vetverbranding zonder operatie.

EMSculpt, B-Tonic is een volledig nieuwe technologie op het vlak van lichaamsbehandelingen. Deze Afslankbehandeling is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar spierontwikkeling en vetverbranding in de gebieden, buik, billen benen, armen. Dit zijn de gebieden waar vet erg moeilijk te behandelen zijn.

Hoe werkt het?

EMSculpt, B-tonic wekt zeer sterke (supramaximale) spiercontracties op door middel van elektromagnetische golven, die niet kunnen worden bereikt met gewoon sporten. Tijdens de spiercontracties wordt het spierweefsel gedwongen om zich aan deze extreme omstandigheden aan te passen. Als reactie hierop wordt de interne structuur diep in de spier door het lichaam aangepast, wat leidt tot spieropbouw en vetverlies. De behandeling is geschikt voor alle soorten klanten, zowel sportieve als niet-sportieve mensen, aangezien het vermogen van het apparaat aan elk individu kan worden aangepast (diverse programma’s hoog in vetverbranding of hoog in spieropbouw)

Bovendien zorgt het hoge energieverbruik van het lichaam ervoor dat de vetcellen afgevoerd worden: in de loop van de weken verliest de klant het vet dat zich in deze gebieden bevindt.

Een sessie duurt dertig minuten, waarbij 36.000 spiercontracties worden gemaakt. 36.000 spiercontracties komen overeen met 36.000 squats of crunches!

Klinische studies hebben aangetoond dat er na 4 sessieseen spiertoename van 16% en een vetafname van 19% is.

De behandeling verloopt als volgt:

Tijdens de behandeling die ongeveer 30 minuten duurt plaatst de begeleider de pedels op het te behandelen gebied en selecteert vervolgens de intensiteit van de contracties op basis van de wensen en tolerantie van de klant. Hij/zij voelt dan een lichte tinteling die gepaard gaat met een diepe spanning, zoals tijdens een intensieve work-out.

De behandeling is veilig en niet schadelijk.

Na een EMSculpt, B-tonic behandeling

De klant kan haar dagelijkse bezigheden direct weer oppakken. Er zijn geen beperkingen aan deze behandeling. De klant ervaart geen spierpijn.

De bijwerkingen en contra-indicaties zijn minimaal:

Een lichte verandering in de spijsvertering als gevolg van de belasting van het lichaam.

Deze behandeling is niet geschikt voor mensen met een hernia, pacemakers of metalen lichaamsimplantaten. Ook is deze behandeling ten strengste verboden voor zwangere vrouwen.

De resultaten

De EMSculpt, B-tonic methode bestaat uit 4 sessies van 30 minuten over een periode van 2 weken. Het is mogelijk om direct na de sessie spierverbetering te voelen, maar de resultaten worden binnen 2 tot 4 weken na de behandeling merkbaar en kunnen in de weken daarna zelfs vergroten. De resultaten verschillen per persoon en levensstijl.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.