Spieropbouw & Vetverbranding

Booster Pakket 4 sessies

De effecten zijn al na twee tot vier weken na de laatste sessie zichtbaar en houden tot 6 maanden aan

Een EMSculpt - B-Tonic  sessie duurt 20 tot 30 minuten!

Een sessie per maand wordt aanbevolen om de verkregen effecten te behouden.

 

HOE WERKT B-TONIC?

De elektromagnetische golven zijn in staat om 36.000 supra-maximale samentrekkingen van de spieren op te wekken die door normale fysieke activiteit niet haalbaar zijn (in slechts 30 min).

 

RESULTATEN NA 4 SESSIES 

– 4cm Gemiddelde omtrekvermindering
-19 % Gemiddelde vetvermindering
+ 16% Gemiddelde toename aan spiermassa

 

 

Is de behandeling pijnlijk of oncomfortabele?

Een behandeling zal natuurlijk door iedereen anders worden ervaren, maar door de meeste mensen wordt een behandeling met EMSculpt - B-Tonic als pijnloos en zeker niet onprettig ervaren. Wat u wel zult ervaren gedurende de behandeling is dat uw spieren samentrekken; een gevoel wat naarmate de behandeling vordert zal toenemen in intensiteit. Door het unieke programma van de EMSculpt - B-Tonic zult u echter geen spierpijn ervaren van deze ‘zware’ workout.

Wanneer worden de eerste resultaten zichtbaar?

De meeste mensen geven aan binnen drie maanden na de behandeling het grootste verschil te zien. De mate waarin spiermassa wordt opgebouwd verschilt natuurlijk sterk per persoon. Maar dat geldt voor alle workouts.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dat hangt sterk af van uw lichaamsbouw. Om het beste resultaat te bereiken sturen we meestal aan op zo’n vier tot acht sessies. Steeds met vijf tot tien rustdagen ertussen.

Ik wil afvallen; helpt EMSculpt - B-Tonic mijn daarbij

Na de behandeling zult u meer spiermassa hebben en minder vet. Wat dat met uw gewicht doet verschilt. EMSculpt - B-Tonic is geen behandeling die in de eerste instantie bedoelt is om kilo’s te verliezen, maar om de spieren te tonen.

Homecare producten - Te gebruiken bij behandelingen