Cellulite behandeling Endospheres

Body Contouren – vormt je lichaam - Endospheres vormt je heupen

Onze niet chirurgische Endospheres therapie techniek hervormt delen van het lichaam waar vetafzettingen zich kunnen ophopen die moeilijk te verwijderen zijn. Deze vetopbouw kan voorkomen op de armen, rug, taille, buik, dijen en billen. Maar gelukkig kan onze behandeling zich aanpassen om vetafzettingen op elk van deze gebieden te bestrijden.

Endospheres strijkt Cellulite strak - na een behandeling zie je verschil

Cellulite is een vervelende aandoening die het lichaam van 9 op de 10 mensen - mannen en vrouwen aantast. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een slechte bloedsomloop. Endospheres therapie werkt dankzij haar 5 synergetische acties met precisie op cellulite en vermindert het beruchte 'sinaasappelhuid' door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels van de probleemgebieden glad te strijken.

Bestrijdt overtollig vocht in de benen - na een behandeling voel en je direct verlichting

Als wje ooit het gevoel hebt gehad van zware benen, enkels en voeten, is dit het resultaat van inefficiënte bloed- en lymfecirculatie in de onderste ledematen. Een verhoogd volume gestagneerd bloed leidt tot gevoelens van ongemak

Oedeemtherapie zwelling neemt na de eerste behandeling af

Heeft u zwellingen of vochtophoping in uw armen, benen of andere lichaamsdelen? Lymfoedeem is een abnormale ophoping van lymfevocht in de weefsels onder de huid. Deze zwelling kan voorkomen in de armen of benen, maar ook in andere gebieden zoals de borst, hoofd, hals. Dit ontstaat wanneer er schade is aan het lymfesysteem. Dit kan leiden tot klachten zoals pijn in de aangegeven gebieden, een zwaar gevoel, verminderde mobiliteit zoals pijn bij wandelen en een drukkend gevoel in de gebieden. Voor deze symptomen kun je terecht bij onze VJ lifestyle. Wij zijn gevestigd in Schiedam aan de Dilleveld 52. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via 0628669124u

Voordelen van Endospheres 

Hervormt de vorm van uw lichaam

Door de microvibratie wordt de huid hervormt en worden oneffenheden en rimpels gecorrigeerd en glad gestreken. 

Verstevigd van de huid
Endospheres werkt door middel van een rolapparaat bestaande uit 55 hypo allergene siliconen bollen die een laagfrequente mechanische trillingen genereert en de huidlaag stimuleert. Het geeft de huid een nieuwe vorm en maakt rimpels glad.  Dit zorgt dat de Cellulitis op uw huid sterk verminderd of zelfs wordt verwijderd. Tevens door het verwijderen van de rimpels wordt huid verjonging gestimuleerd. Deze huidbehandeling is zeer effectief en zorgt dat uw huid wordt geëgaliseerd. Met deze behandeling kun je Botox overslaan en vervangen met een natuurlijk behandeling.

Spierversteviging & Huidversteving
Endospheres verstevigt de spieren en verstevigt het weefsel van de huid. Door deze behandeling wordt uw huid op een natuurlijk manier gelift (Skin Lifting). Plaatselijke vetverbranding wordt goed gestimuleerd met deze behandeling. 

Pijnstillende werking
Endospheres verbetert de oxygenatie en elimineert pijn

Voert vocht uit het lichaam
Endospheres elimineert gifstoffen en bevordert de vochtafvoer van je lichaam. Deze behandeling is zeer effectief bij het bestrijden en behandelen van Oedeem.  Hierdoor kun je afvallen zonder een speciale dieet programma te volgen. 

Ontspanningsmassage, Nekmassage, Rugmassage en Lichaamsmassage

Tijdens een behandeling wordt uw huid diep gemasseerd waardoor u een ontspanningsmassage ervaart die zorgt dat het lichaam heerlijk ontspant en tot rust komt. Hierbij kunnen vooral de schouders, nek en rug goed worden gemasseerd.

Veel gestelde vragen 

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Dit is per persoon verschillend maar doorgaans wordt er gestart met 12 opeenvolgende behandelingen om een goed en langdurig resultaat te zien. Dit is afhankelijk van de indicatie. Tijdens een consult zullen wij  jou adviseren.

Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

Wanneer je start raden we aan om de kuur meteen intensief te starten. Je kunt de behandeling 1 tot 2 keer per week ondergaan. Na de eerste kuur kun je overgaan op 1-2 maandelijkse onderhoudssessies.

Hoe lang duurt de behandeling?

Dit is afhankelijk van het te behandelen gebied. Een behandeling half body duurt tussen 20-30 minuten. Een behandeling body + 45 minuten en een behandeling full body 60 minuten. Daarnaast bieden wij ook een behandeling full body & face dat duurt 90 minuten 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee zeker niet. De behandeling wordt als aangenaam ervaren. Klanten ervaren de stroming van de bloedcirculatie als erg prettig. Er is ook geen sprake van downtime.

Mag ik deze behandeling ondergaan als tijdens zwangerschap

Helaas niet. Na de zwangerschap ben je van harte welkom voor een consult.

Wanneer mag je de behandeling niet ondergaan?

Er zijn echter een aantal algemene contra-indicaties waaronder:

  • Trombose
  • Zwangerschap
  • Alle acute ziekten (infectieus, somatisch) en chronische pathologieën in hun actieve stadia;
  • Kanker
  • Huidziekten (atopisch eczeem in het actieve stadium, herpeskoorts, psoriasis, schimmelinfectie, eczeem, andere allergische of infectieuze uitslag, huidbeschadiging).

Homecare producten - Te gebruiken bij behandelingen