Anti-Cellulite behandeling Endospheres

Vormt je lichaam

Onze niet chirurgische Endospheres therapie techniek hervormt delen van het lichaam waar vetafzettingen zich kunnen ophopen die moeilijk te verwijderen zijn. Deze opbouw kan voorkomen op de armen, rug, taille, buik, dijen en billen. Maar gelukkig kan onze behandeling zich aanpassen om vetafzettingen op elk van deze gebieden te bestrijden.

Endospheres strijkt Cellulite strak

Cellulite is een vervelende aandoening die het lichaam van 9 op de 10 mensen - mannen en vrouwen aantast. Dit wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van een slechte bloedsomloop. Endospheres therapie werkt dankzij haar 5 synergetische acties met precisie op cellulitis en vermindert het beruchte 'sinaasappelhuid' door de bloedsomloop te verbeteren en de weefsels van de probleemgebieden glad te strijken.

Bestrijdt overtollig vocht in de benen

Als je ooit het gevoel hebt gehad van zware benen, enkels en voeten, is dit het resultaat van inefficiënte bloed- en lymfecirculatie in de onderste ledematen. Een verhoogd volume gestagneerd bloed leidt tot gevoelens van ongemak en mobiliteitsproblemen. Endospheres therapie, dankzij compressieve microvibratie reactiveert de bloedsomloop en stimuleert het lymfestelsel. Op een snelle en effectieve manier het zware beenprobleem te elimineren.

Voordelen van Endospheres 

Hershapt de vorm van uw lichaam

Door de microvibratie wordt de huid hervormt en worden oneffenheden en rimpels gecorrigeerd en glad gestreken. 

Versteviging van de huid
Endospheres werkt door middel van een rolapparaat bestaande uit 55 hypo allergene siliconen bollen die een laagfrequente mechanische trillingen genereert en de huidlaag stimuleert. Het geeft de huid een nieuwe vorm en maakt rimpels glad.  Dit zorgt dat de Cellulitis op uw huid sterk verminderd of zelfs wordt verwijderd. Tevens door het verwijderen van de rimpels wordt huid verjonging gestimuleerd. Deze huidbehandeling is zeer effectief en zorgt dat uw huid wordt geëgaliseerd. Met deze behandeling kun je Botox overslaan en vervangen met een natuurlijk behandeling.

Spierversteviging
Endospheres verstevigt de spieren en verstevigt het weefsel van de huid. Door deze behandeling wordt uw huid op een natuurlijk manier gelift (Skin Lifting). Plaatselijke vetverbranding wordt goed gestimuleerd met deze behandeling. 

Pijnstillende werking
Endospheres verbetert de oxygenatie en elimineert pijn

Voert vocht uit het lichaam
Endospheres elimineert gifstoffen en bevordert de vochtafvoer van je lichaam. Deze behandeling is zeer effectief bij het bestrijden en behandelen van Oedeem.  Hierdoor kun je afvallen zonder een speciale dieet programma te volgen. 

Ontspanningsmassage, Nekmassage, Rugmassage en Lichaamsmassage

Tijdens een behandeling wordt uw huid diep gemasseerd waardoor u een ontspanningsmassage ervaart die zorgt dat het lichaam heerlijk ontspant en tot rust komt. Hierbij kunnen vooral de shouders, nek en rug goed worden gemasseerd.

Homecare producten - Te gebruiken bij behandelingen