Flex Beauty abonnementen VJ Lifestyle

 

Wilt u gebruik maken van alle behandelingen die wij als Full Service Beauty Salon aanbieden? Dan hebben wij diverse abonnementen voor een zeer lage prijs. U kunt maandelijks kiezen uit 4-8 behandelingen voor lichaam & gezicht. 

Heeft u vragen over één van onze abonnementen bij VJ Lifestyle? of wenst u een persoonlijk kennismakingsgesprek voor meer informatie? Dan kunt u direct bellen naar +31625655566

 

Abonnementen prijslijst

FLEX Abonnementen VJ Lifestyle NL ENG
PDF – 101,3 KB 244 downloads

Voordelen van een abonnement

Bezoek u regelmatig verschillende salons of bezoekt u schoonheidsspecialisten thuis? Dat neemt aardig wat reistijd en reiskosten in beslag. Waarom zou u er niet voor kiezen om alle behandelingen in 1 salon te doen voor een vast bedrag per maand? Heeft u last van overgewicht of wilt u graag lichaamsverbeteringen krijgen? Of heeft u misschien huidproblemen en heeft u er behoefte aan om op regelmatige basis een behandeling te krijgen? Maar houdt de prijs van de behandeling u tegen?

VJ Lifestyle zag dit probleem en heeft daarvoor een oplossing: behandelingen in abonnementsvorm.

Wanneer je bij VJ Lifestyle een abonnement afneemt, kom je wekelijks of maandelijks terug voor diverse behandelingen naar keuze. U kiest zelf de behandeling en de frequentie. En dit brengt een hoop voordelen met zich mee:

  • De kosten vallen aanzienlijk lager uit, dan wanneer u steeds een losse behandeling afneemt. U kunt tot wel honderden euro’s per jaar besparen, we geven u namelijk korting op de behandelingen.
  • U krijgt de optie van van abonnementsvorm te wisselen (brons naar goud) en andersom. 

  • Het is mogelijk om uw abonnement op pauze te zetten als u op vakantie bent!

  • U krijgt van ons korting op de producten die u bij ons koopt buiten het abonnement om.
  • We maken het abonnement helemaal op maat. We bekijken samen wat uw wensen zijn en waar u behoefte aan heeft en maken aan de hand daarvan een behandelplan.
  • U kunt binnen het abonnement gebruik maken van verschillende behandelingen en daartussen afwisselen.
  • Op regelmatige basis een behandeling nemen zorgt voor meer huidverbetering dan wanneer u sporadisch een behandeling neemt.