Full Service Beauty Salon 

Voor mensen die willen afvallen en een gezonde leefstijl willen krijgen.

 Lifestyle & beauty voor krachtige mannen & vrouwen!

Geef jezelf de aandacht en liefde die je nodig hebt!

Full Service Beauty Salon || VJ Lifestyle

VJ Lifestyle is een Full service beauty salon in de branche beauty, wellness en lifestyle aangevuld met een assortiment aan relevante beauty en gezondheidsproducten die tevens via onze webshop verkocht worden.

 

Nederland kent nog geen concept waar je voor een vaste prijs per maand gebruik kunt maken van alle schoonheidsbehandelingen - van top tot teen. Eén locatie voor al je beauty behandelingen. 

 

Los van het gemak dat een Full service beauty salon biedt, is het onderscheidende vermogen t.o.v. andere aanbieders het creëren van een beleving. Dit komt terug in de volgende zaken: omgeving, ontvangst, service, professionaliteit, flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke benadering.

Het Team 

VJ Lifestyle is een moderne schoonheidssalon voor huid en lichaam met hoogwaardige producten en apparaten, geopend in Scheveningen. Wij zijn een beauty en wellness salon in Den Haag, wat betekent dat wij zo veel mogelijk behandelingen geven en voor de terugkerende klanten werken met abonnementen. Zo dat je als klant van top tot teen behandeld kan worden voor een vast prijs per maand.

 

Ook bij onze cosmetische en medische behandelingen, verliezen wij de kracht van natuurlijke schoonheid en innerlijke rust nooit uit het oog.

Het VJ Lifestyle team bestaat uit ervaren specialisten en jonge talenten die continue worden bijgetraind op hun vakgebied. Zo hebben wij alle disciplines, deskundigheid, nieuwste technieken en liefde voor het vak in huis om van uw bezoek een heerlijke ervaring te maken met een prachtig resultaat.

 

Maak online een afspraak, of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie over onze behandelingen en producten, of een afspraak.

Het VJ Lifestyle team staat voor u klaar en stelt zich hieronder graag aan u voor.

Viola

Oprichter en eigenaar

Naast alle werkzaamheden die komen bij het runnen van een eigen salon, is Viola bijna dagelijks actief op de werkvloer als lichaamsdeskundige. Alle behandelingen hebben haar aandacht, maar haar passie is het proces om het ideale lichaam van de klant te creëren. “Het realiseren van huid-, en lichaamsverbeteringen  geeft mij het gevoel iemand écht te kunnen helpen en dat vind ik geweldig.”

 

Esther

Medisch Masseur 

Esther is een medisch massagetherapeut die zich gespecialiseerd heeft in het geven van o.a. Lymfedrainage massages & After lipo massages. Daarnaast is Esther ook gespecialiseerd in gewone massages, omdat massages zich niet alleen richten op de ontspanning van spieren. Een goede masseur richt zich op de geestelijke ontspanning van de klant zoals, het verminderen van stress, het verminderen van chronische pijn en het verminderen van spanningen in het lichaam.

VJ Lifestyle – Powerful mind, Beautiful Body

Te zien op                        Bekend van