NIEUWE RUIMTES TE HUUR! Beauty ruimte huren den haag

Ben je opzoek naar een professionele, multifunctionele werkplek in een gezellige salon in Scheveningen? Mogelijk een eigen pagina  op onze wensite, parkeerplek voor de deur.  Een complete receptie met telefoniste, wifi, koffie faciliteiten en werken in een heel leuk en betrouwbaar team! Wij zijn niet alleen een beautysalon maar ook een cosmetisch kliniek met een uniek all-in-one concept.

 

BEAUTY RUIMTE

De beauty-ruimte heeft een behandelstoel en een luxe wasbak met opslagruimte, warm water, De beautyruimte is geschikt voor schoonheidsspecialiste, Huidtherapeut gezichtsbehandelingen, pedicure. Compleet met opbergruimte, zadelkruk. Dient zelf eigen producten aan te schaffen.

 

Living ruimte nagelsalon en pedicure 

 

De manicure & pedicure living room is een luxe ruime werkplek met een eigen wachtruimte voor de volgende klant en wandrek voor alle nagellak en gellakpotjes. De manicuretafel kan gebruikt worden voor gelnagels/acrylnagels/manicure en is compleet met loeplamp, zadelkruk en afzuigsysteem. Vanuit de manicure ruimte werkt de behandelaar met zicht op de receptie en de voordeur, zo zie je altijd wie en hoe laat iemand binnenkomt! Gebruik van eigen werkmateriaal en producten is een must.

 


Het contract voor deze 3 ruimtes 1. 2. en 3. geldt voor 12 maanden en een opzegtermijn van 2 maanden. De kosten voor 1 dag per week is €75,- Je krijgt korting als de ruimte voor 4 dagen huurt. De kosten voor 4 dagen is €65 euro per dag excl. 21% per maand.