BIAB Nagels

Gepubliceerd op 27 september 2022 om 10:32

BIAB NAGELS | WAAROM JIJ NOOIT MEER ZONDER WILT

 

Je hebt er wellicht vast wel eens van gehoord. Of je het nu op internet voorbij hebt zien komen, mond op mond reclame van een vriendin. BIAB is overal. Logisch dat je meer wilt weten over wat het precies is en wellicht nog belangrijker, wat jij er aan hebt! Daarom lees je in deze blog alles over BIAB nagels en weet je straks waarom jij niet meer zonder wilt.

 

WAT ZIJN BIAB NAGELS?

Laten we bij het begin beginnen. BIAB is een afkorting van ‘Building In A Bottle’, bouwen in een flesje dus. Bij een BIAB behandeling worden namelijk meerdere stevige lagen op de nagel gebouwd. De naam ‘Building In A Bottle’ moet je dus ook niet te letterlijk zien, want er wordt uiteraard niets IN een flesje gebouwd, maar op jouw nagel.

 

Door het steeds toevoegen van een laag worden je nagels bij een BIAB behandeling heel erg sterk. Hierdoor is de kans dat jouw nagels zullen gaan breken of scheuren zeer klein. Daarnaast is het product heel erg flexibel waardoor de nagelstyliste bij het aanbrengen de vorm van jouw natuurlijke nagel kan volgen. Hierdoor verschillen BIAB nagels dus al veel wanneer je ze vergelijkt met kunstnagels van acryl. BIAB is tamelijk sterk, maar dunner, waardoor het resultaat er veel natuurlijker uitziet. Een ander verschil met kunstnagels is dat je natuurlijke nagels kunnen beschadigen wanneer je jouw kunstnagels breekt. Omdat BIAB zo ontzettend sterk is, is de kans op breken zeer klein, maar mocht het gebeuren dat zal je natuurlijke nagel absoluut niet beschadigen.

 

Nu we het heel even over kunstnagels van acryl hebben gehad, ben je waarschijnlijk ook benieuwd hoe het dan zit met het verschil tussen BIAB en gellak. Maar voordat we dat verschil vertellen moeten we eerst even iets kwijt over een zeer bijzondere eigenschap van BIAB nagels; het maakt je nagels gezond(er)! Wat?! Ja. Door de unieke formule van het product krijgen jouw nagels namelijk ruim de kans om te groeien. Hierdoor is een BIAB behandeling voor iedereen geschikt. Zelfs als je hele korte nagels hebt of een nagelbijter bent.

 

Gellak

Gellak is al jaren zeer populair maar toch stappen ook veel mensen over van gellak naar BIAB. Het grootste verschil tussen deze twee behandelingen zit hem in de stevigheid. Gellak is al zeer sterk maar BIAB geeft net dat stukje extra wat sommige mensen willen waardoor de nagels minder snel breken of scheuren.

 

BIAB is erg populair

Dat veel mensen overstappen op BIAB is zeer duidelijk terug te zien in de afgelopen tijd. Wanneer je de percentages nagelbehandelingen van 2020 en t/m september 2021 naast elkaar legt is er al een zeer duidelijk verschil te zien. Vooral mensen die voorheen een acryl behandeling hadden zijn overgestapt op BIAB nagels. Het aantal mensen die hier de voorkeur aan geeft is zelfs meer dan verdubbeld! De verwachting is dan ook dat de hoeveelheid mensen die op straat loopt met BIAB op hun nagels nog verder zal toenemen. Bij VJ Lifestyle hebben wij mooie kleuren en stylisten die extra nail art kunnen toevoegen voor het WAUW effect!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.